onsdag 22 september 2010

Brum, brum. brum....

Idag har vi oxå varit hemma. Melvin är piggare, men har så ont i munnen.
Fick i honom en liten smörgåsbit i morse och lite obo'y, och faktiskt en liten portion med risgrynsgröt :o) Hoppas verkligen det vänder nu!

Vi åkte till stan och handlade lite idag, får lappsjuka av att bara vara hemma ;o) Ida var ledig från skolan och tyckte vi kunde åka iväg en sväng. Var på nya hästsportbutiken i stan och herre jisses så värdelös... Vi gick in på leksaksaffären intill och så klart fick Melvin en ny grävmaskin. Den lilla skitmaskinen vi köpte häromdagen tappade skopan direkt, så nu blev det en lite rejälare. Gissa om han är nöjd! Han kör, å kör, å kör, å kör... Å brummar, å brummar, å brummar :o) Sötnöt!

Idag har Ella's innebandy börjat igen, och nu blir det träning två ggr i veckan. Så orienteringen lägger hon på is tills vidare. Hon har ju även simningen och juniorerna så det får räcka. Skolan måste oxå hinnas med. Men det är bra att hon vill hålla på med idrott och röra på sig. Värre är det med Minna som inte gör nåt alls, det är baaaaaara kompisar och datorn... *suck* Vet inte hur mkt hon provat på, men inget är roligt mer än nån termin. Men vi kan ju inte tvinga henne.... Skulle själv behöva röra på mig mer, men man hinner ju inget mer än vanliga promenader. Kvällarna är ju fullt upptagna ändå....

Nu ska jag fortsätta kolla på Berg fyttar in, hon är rolig den tjejen :o)

Ha det bäst!
/Camilla

4 kommentarer:

 1. Tassar förbi o tipsar dig som tävlat hos mig tidigare att jag nu har 3st härliga ena i gång..

  http://uj76.blogspot.com/2010/09/tant-lottar-ut-ett-valfritt-barnset-i.html (vinn valfritt barnset i keramik, mugg + skål, värde 598kr)

  http://uj76.blogspot.com/2010/09/tant-lottar-ut-en-valfri-mossa.html (vinn valfri mössa)

  http://uj76.blogspot.com/2010/09/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html (vinn presentkort, värde 350kr, i kalasbutik)

  ..ngt/ ngra som kanske passar dig =)

  SvaraRadera
 2. Håper det vender nu. Han er så knusbedårende, din lille sønn :)Gravmaskin er spennende, så glad han har spist litt idag. Blir bedre nu, lille fine mamma.
  Vi har også drevet med orientering i mange år. Fin mosjon;)
  Data er til glede og det motsatte - desverre..
  Håper morgendagen er lysere og dere er i bedre form.

  Klem

  SvaraRadera
 3. Jag hör Melvins ljusa stämma som ropar "traktor" när jag ser dessa fina foton. <3

  Krya på blåsorna! Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja, det är klart att killen ska ha riktiga grejer att
  leka med. Han verkar vara helt inne i sin egna värld.
  Bra att Ella vill hålla på med sport. Måste väl finnas nåt som Minna skulle tycka va kul, men hon är väl i den åldern nu, då allt är tråkigt.
  KRAMIS
  MOMMO

  SvaraRadera