tisdag 28 september 2010

Ledig!

Ledig idag, och tur är väl det...
Är sjukt trött! Inatt har jag haft så jäkla ont i rygg/bäcken och jag har sovit som en kratta. Kändes som att jag nyss somnat när Melvin vaknade kl 8... Får ta och sova lite middag med honom senare *mys*

I eftermiddag ska vi åka och titta på Chilton igen, hästen Ida provred häromdagen. Hon ska prova honom på banan idag och känna lite på honom. Det är mycket tankar och funderingar nu inför ev. hästköp. Dels om det här är rätt häst, och sen måste vi ju ha en till! Hästar får inte stå ensamma, och det tycker jag är helt rätt då de är flockdjur. Så vi behöver en till pålle som sällskap, om vi har tur så får vi kanske låna en ponny av en bekants bekant under ev prövotid av Chilton. Funkar det med Chilton och vi köper honom får vi skaffa häst nummer två :o) Sen är det ju lite som ska fixas i stallet då det stått tomt de tre senaste åren. Hagarna måste upp igen, vattenpumpen fixas, fläkt i stallet och lite annat smått och gott... Ska bli så skoj med hästar igen! Jag har ju varit "hästlös" i 12 år nu!

Ett annat intresse jag har är ju som ni kanske vet fotografering, idag har jag uppdaterat [365 foton 2010] och du ser mina bilder  >> HÄR!

Och på tal om fotografering så har jag fotat en av våra nya muggar :o)
Köpte ett gäng på Dollar Store och de är sååååå fina! Billiga oxå, endast en tia per styck! Finns även i grönt och vitt. Det finns även matchande tallrikar och assietter, jättefina!
Nu ska jag ta och röja lite här innan en middagslur med lillplupp!
Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Ser att du, liksom jag, har stor åldersspridning på barnaskaran. Visst är det härligt!

    Muggen är jättefin. Ser rustik och gammal ut. Det är alltid kul att fynda :)

    SvaraRadera
  2. Har du kvar muggarna? Används dom? Om inte, kan jag få köpa en grå/brun? Har lyckats slå sönder en, har 4 vita och gröna, samt 4 delar av allt annat i serien. Så det känns riktigt surt att sakna en mugg. Och jag har inte lyckats hitta den någonstans... Mvh Annika

    SvaraRadera