tisdag 9 november 2010

Skånehelgen

Skånehelgen är väl eg inte så mkt å berätta om...
Vi var på öppet hus hos Dogman, en av våra leverantörer, som har ett helt nybyggt, jättefint och stort lager. Vi tog bilen ner på fredagen, och det tog sin lilla tid med 65 mil.... Men gick över förväntan bra. Jag hade laddat datorn med film, så det försvann några timmar där. Kom ner till hotellet på kvällningen, installerade oss och satte oss i baren en stund innan vi åt middag med ett gäng kollegor. Tog en supersmarrig tapas-tallrik. Kom i säng i tid, och det var skönt att sova :O)

Hotellfrukost på lördagen och sedan åkte vi till Dogman. Väl emottagna började vi kika runt. Shoppade en massa prylar till butiken oxå, det var en del mässerbjudanden som var trevliga :O)
Sen var det lunch, föredrag om pälsvård och saltvattensakvarium. Åkte tillbaka till hotellet och fixade oss lite, innan det gick bussar till Dogman igen. På kvällen var det middag för 300 pers. Suuupergod mat, gott vin, pannacotta till dessert och mängder med Bailys :O) Det var liveband och vi rockade järnet, kan säga att det känns i kroppen än *haha* Vi hade så himla trevligt!!! Vid 01.30 gick sista bussen tillbaka till hotellet, och det var väl tur det, annars hade vi hållit igång långt in på småtimmarna.
På söndagen var vi förbi Dogman en sista sväng och lämnade vår order innan den 65 mil långa resan hem... Jag sov en hel del, det är ju så trist att sitta i bilen en hel dag....
Tur man inte åker på såna här resor allt för ofta....


Ha det bäst!

1 kommentar:

  1. Vi hade gärna åkt vi också, OM våran chef hade kommit ihåg att informera oss om att vi var inbjudna.... =( Roligt nästan jämt! Kram

    SvaraRadera