onsdag 29 december 2010

Uppis....

Oj oj, dax för en uppdatering igen :O)

I måndags jobbade jag, och sen på kvällen var jag ut och käkade med några gamla klasskompisar från högstadiet! Superkul då jag inte sett flera av dem sen vi slutade nian. Tack Facebook, utan fb hade det aldrig blivit av. Så skoj att få kontakt med gamla kompisar igen. Vi åt gott (tror jag, se nedan) och babblade en massa gamla minnen och annat strunt - jisses så skoj!

På tisdagen mådde jag superilla på morgonen och frukosten kom upp - dålig mat dagen innan? Stannade hemma från jobbet, och som tur är så blev det inget mera. Däremot är Melvin risig. Han är kass i magen och det går ett gäng blöjor om dagen, sen är han snorig och har han världens hosta. Så vi har varit hemma och haft mysdag. Blir hemma med honom i morgon oxå.

Igår fixade jag även igång min gamla matblogg igen, den har legat på min gamla domän elmida.se, men allt är raderat där. Nu har jag lagt upp alla gamla inlägg och recept HÄR istället :O) Sen har jag tänkt ta mig i kragen och skriva veckomatsedel där oxå. Nu har det varit lite så och så med det...

Mina älsklingskockar ♡

Ella som har jullov åkte till farmor och farfar idag. Hon fick en stor målarlåda med akrylfärger i julklapp, och farmor målar, så de skulle mysa och måla. En skidtur skulle de nog oxå hinna med. Hon sover kvar där och kommer hem i morgon.


Julen hänger kvar här :O)
Håller på att leta efter någon smarrig dessert till nyår, lutar åt nån pannacotta men jag vet inte... Har du något mumsigt tips så dela gärna med dig :O)

Har funderat hit och dit på ny telefon oxå, nyfiken på Nokia N8, men de har varit så mkt problem med den.... Nu lutar det åt en iPhone 4 ändå, jag som inte skulle ha en sån *haha* Men maken som har en påstår att det inte finns nåt annat, som alla andra iPhone-användare...

En ny blixt har jag beställt oxå! Rea på cyberphoto, så jag hoppas den kommer inom kort, det är såååå trist att fota utan den externa. Förresten så har jag uppdaterat 365 foton 2010 oxå, snart är jag ikapp och klarar utmaningen!

Nu ska jag ta och kamma vovvarna och slappa i soffan.
Ha det bäst!
/Milla

3 kommentarer:

  1. Ja visst är Facebook suveränt, jag har också fått kontakt med en massa gamla kompisar. :)
    Nyår här i huset blir lugnt då vi precis tillfrisknat från magsjuka och gästerna var inte intresserade av den nyårsgåvan.
    Gott nytt år på dig, nu väntar ett valpår. :)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Kikar in för att önska ett underbart NYTT ÅR! Jag hoppas att Du vill följa mig och min vardag även nästa år, 2011.
    Många människor ser fram mot nyåret för en ny start på gamla vanor, men jag hoppas på lite nya vanor och äventyr :)

    Jag startar det nya året med en tävling på bloggen imorgon så kika gärna in och delta!

    Stora kramar från Saija

    SvaraRadera